Idő előtt abbahagytam az antibiotikum szedését mert jobban lettem. Tudom hibáztam,de már ez van sajnos.Ez 3-4 nappal ezelőtt volt.Maradt még 4 napra elegendő. Szerintetek folytathatom vagy inkább hagyjam már? Köszi aki normálisan válaszol.
Figyelt kérdés
ápr. 19. 15:55
11/14 anonim válasza:
Nem olyan nagy hiba ez, igazán csekélység. Lehet így jobb a szervezetnek valamiért.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Be veszem erre a 4-4,5 napra. És bízok benne ,hogy nem lesz semmi bajom. Illetve tanúltam belőle nem hagyom abba legközelebb idő előtt,bàr bízom benne egyhamar nem leszek ismét beteg! Mégegyszer köszönöm!
ápr. 19. 17:18
14/14 anonim válasza:
Azzal, hogy abbahagytad hamarabb, csak a bacik újra felerősödését érted el. Nem véletlenül kell beszedni az összeset, mert az öli meg rendesen őket. Ezek a buta döntések vezetnek ahhoz, hogy rezisztens baktériumok fejlődjenek ki, és már nem fog hatni semmilyen antibiotikum, ha beteg leszel. Többet ne csinálj ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!