Állandóan hasmenésem van és folyamatosan fogyok, ez miért van?
Figyelt kérdés
nem tudom jó kategóriába írom-e, de nem szándékosan "fogyókúrázok", mivel teljesen normalis étkezésem van de 1 hónapja, naponta min 2x hasmenésem van és mellette van rendes nagy wc-zés is 2x. 58 kg voltam 174 centihez, most pedig 55 kg vagyok. Aggodom hogy miert van ez es mar nagyon zavaró. Mi lehet az oka, forduljak orvoshoz?ápr. 19. 08:56
1/4 anonim válasza:
Egy teljes hónap után komolyan felmerül a kérdés, hogy fordulj-e orvoshoz? Igen, fordulj! Mi laikus névtelen kommentelők nulla tudással nem fogunk tudni diagnosztizálni látatlanban. A problémádat százezer tényező okozhatja.
2/4 anonim válasza:
Orvos. Siman lehet valami belbetegseg, etelallergia stb
3/4 anonim válasza:
Ha akaratlanul ennyit fogysz, az valóban komolyabb betegségre utal. Ha napi 3 vagy több folyékony széklet van és két hétnél tovább tart, az is krónikus betegségre utal.
4/4 anonim válasza:
Mindenképp fordulj orvoshoz. Sok etiológiája lehet a tüneteidnek, és ezt mindenképp ki kell vizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!