Brutális (gyerek) lábszag ellen mit lehet tenni?
10 éves lányom lábától el lehet ájulni mire végez iskolában, pedig az idő nagyrészében nagyon vékony cipőben van bent. (már kb 2 éve ilyen)
Miután alaposan megmossa is érezni lehet még, a zoknijából sem jön ki a szag sima mosástól. Vettem sanytol cipő fertőtlenítőt mikor gombás bőrgyulladása lett -amit kb 1,5 hónap alatt kikezeltünk-, vettem pár 97-100%-os pamut zoknit, de nem tudom hogy esetleg a bambusz jobb választás lenne-e (?)
Valamint mit lehet ez ellen tenni? Azért csak egy kislányról van szó aki mégcsak a legelején van a hormonális változásnak...
Amikor az idő engedi mezítláb van már, a zokniban alvásról is sikerült leszoknia (lehet ez vezetett a gombához, mert zuhanyzás után meg sem törölte a lábát rendesen már vette a zoknit huszon fokokban is és a napközben tucsakosra izzadtat sem tudtuk lekönyörögni róla, de az a 1,5 hónap szenvedés megtette a hatását)
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__125..
Itt valaki azt írja, elmúlt attól, hogy fürdés után a lábát is áttörölte kézfertôtlenítôvel. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!