Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire igaz hogy a kovid...

Mennyire igaz hogy a kovid oltások okoznak rengeteg betegséget?

Figyelt kérdés
Hirtelen szívinfarktus fiataloknál, láb fájdalom, stb stb rengetegen az oltást hibáztatják.
2024. ápr. 8. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gedeon Zsolt atlétikai edző nyilatkozatai
2024. ápr. 9. 01:15
 12/16 anonim ***** válasza:
8 # Szerinted az orvos aki fejpénzt a hatalom fejesei akik osztalékot kapnak be fogja mondani a tvbe és neked személyre szólóan küld részletes tájékoztatást ? A kijelentésed kimeriti a korlátoltságot naivságot , minden kémiai vegyszer adalék mérgez okoz problémát legyen az aspirin vagy pókmarás elleni szérum . Attól meg hogy mesékben élsz tagadsz az nem fedi a le a vilagot .
2024. máj. 2. 15:03
 13/16 anonim ***** válasza:

12.

Nyilván majd neked hiszek, aki a kisujjából szopja, meg a konteós haverjaid fb csoportjaiban olvassa.

2024. máj. 2. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
12 # Ennyit a IQ d ról ami csekély kétszámjegyű , a válaszod bizonyítja hogy média szopásod által beidomitott ostoba fogyasztó vagy . Téged fog a valóság megdöbbenteni lesokkolni , aki 4 éve nem gyanakszik hanem birkaként tévútra vezethető az elveszett .
2024. máj. 2. 15:33
 15/16 anonim ***** válasza:

14.

Mert már a médiát is lefizették, nem csak az orvosokat? (Persze mindkét kategóriában mind a több ezret, hogy senkinek ne járjon el a szája.) Meg a KSH-t, meg a WHO-t, meg úgy nagyjából mindenkit az egész világon, kivéve a magadfajta szűk kört?

Mikor halunk most már meg, én is már majdnem 3 éve kaptam a 3.-at. Most már kezdek aggódni, hogy nem érem meg, hogy az oltásban halhassak meg, hanem végelgyengülésben fogok.

2024. máj. 2. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:

"Mikor halunk most már meg, én is már majdnem 3 éve kaptam a 3.-at. Most már kezdek aggódni, hogy nem érem meg, hogy az oltásban halhassak meg..."

Majd ekkor:

"Igen, lesz még egy járvány. Igen, lesznek új oltások. Igen, kénytelen lesz bevenni őket, vagy elveszíti szabadságát."

(Jeremy Hunt brit kancellár a WEF fórumán, 2024)

2024. máj. 3. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!