Meddig fosok még a hashajtótól?
Tegnap éjjel vettem be dulcolax hashajtót aminek kicsit elszámoltam a hatóidejét és a suliban kapott el a hasmenés..
Több óráról is ki kellett kéreckedjek mivel éreztem hogy csavar a belem és be fogok fosni ha nem rohanok a wcre..
Nem tudtam hogy ennyire durván hat rám a két szem , de végigfostam a napot .. nagyon fáj a hasam , most is a wcrol írok miközben megy a hasam... Haza kéne menjek de útközben tuti befosnék..
Meg kellett állnom egy benzinkúton ahol van wc, illetve egy plázában fosni.. mindkét helyen egy 20pt tuti ültem a WCn rémes hasmarssal.
Most meg elkaptam a suliba tegnap egy fosós vírust, így nem is kellett volna a hashajtó:(
Köszönöm a válaszokat:)
A hasam még mindig borzalmasan csikar , de nem a hashajtótol hanem a suliban összeszedett fosós - hányós vírustól, sajnos az osztályban többeknek megy a hasa és hánynak.. ma csak 10x ment a hasam, tegnap kb 15x futottam a wcre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!