Kaptam állásajánlatot egy cégtől, viszont fagyos raktárban kell dolgoznom, milyen problémáim (egészségügyi) lehetnek ebből?
Semmi eü végzettségem nincs, úgyhogy csak laikusként tudok hozzászólni.
Nekem dolgozott ismerősöm hűtőházban, de ivott és cigizett is mellé, szóval mindkettőnek megvoltak a káros hatásai :/
Már sok éve nem találkozunk, azóta túl van egy sztrókon (még nincs 50), ez gondolom nem a munkakörülményekkel függött össze.
Viszont a keze tiszta vörös és dagadt volt mindig, nagyon ijesztően nézett ki, ezt ő a hidegre fogta, én meg nem értek hozzá orvosilag, de ez hihető is lehetne. Azt nem tudom, hogy esztétikai problémán kívül ez mit okoz vagy minek a tünete, gondolom keringési probléma is lehet, de akkor megint bejön a képbe az általános életmódja, szóval passz.
-22 fok az rengeteg, az ízületeid még jó védőruhában is megsínylik.
Biztosan nem dolgoznék ilyen helyen, ugyanis nincs kedvem néhány éven belül teljesen leépülni fizikálisan.
Nekem pl rossz a perifériás keringésem, szóval egy ilyen helyról a munkanap harmadik órájában vinnének orvoshoz az ujjaim miatt.
Ha adnak megfelelő öltözéket és pihenőidőt, akkor nem kéne, hogy bàrmi gond is legyen. Sok ismerősöm diákmelózott anno hűtőházban, mivel jó cuccuk volt, nem panaszkodtak sosem a körülményekre.
Ha nem jó ruhát adnak, beizzadsz, vagy éppen fázol, akkor elsődleges, hogy pl. ízületi problémáid lehetnek, plusz esetleg felfázás, nátha, keringési problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!