Tegnap délután 2től 6ig a kislanyom akármit evet ivot kihányta. Elvitem az orvosnál irt ki neki sumamed antibiotikumot és kúpot hasmenésről.Mától itta a gyógyszert nem eszik ma csak egy fél pogácsát evet és 6kanál brokoli levest Ki fog száradni?
1 pohár teát ivott és 2 pohár vizet. 4 éves. Amugy is rossz evő nagyon válagatós sajnos. 18kg volt 2napja most meg 17 nagyon el vagyok keseredve légyszives adjatok tanácsot.
Ez jó lessz neki ez a gyógyszer?
Most 20 percben megivott fél pohár vizet. Az már jó szerintetek? Ugye nem fog kiszáradni?
Nagyon félek nekem csak ő van 10 évet vártunk rá 😥 nagyon féltetem
Megőrülök! Tegnap voltunk az ugyeleten akkor vigyem most is? Nem fognak letolni? Hogy irtak ki neki antibiotikumot és megint viszem
Nem kell visszavinned. Csak csináld amit mondtak. Szedje a gyógyszert. És diktáld bele a folyadékot. Nekem ilyenkor szuleim vettek ice teat, spriteot meg ilyeneket mert azokat szivesebben ittam.
Es jol latod, ha nem iszik eleget, korhaz lehet a vege. En is voltam kiszaradadsal, nem jo moka.
Itasd, kortyonként de sokszor. Felorankent fel vagx 1/3 pohar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!