Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a legerősebb, vénykötel...

Melyik a legerősebb, vényköteles fájdalomcsillapító, amit hajlandóak (többnyire) felírni egy egészséges felnőttnek műtét utáni erős fájdalomra?

Figyelt kérdés

A bölcsességfogaimat fogják feltárásos nagyműtét kereteiben kiszedni, és már felkészülten "szeretnék menni" és kérni az orvost, hogy XY erős fájdalomcsillapítót írjon fel.

Tudom, hogy ez nem tűnik nagy dolognak, de rendkívül rosszul viselem még a kisebb műtéteket is. Amikor a garatmanduláimat műtőtték ki 4 éve, 5-6 féle fájdalomcsillapítót próbáltam ki, de egyik sem hatott, 10 napon keresztül rettentően szenvedtem, nem bírtam enni egyáltalán, inni is csak nagyon nehezen (más műtöttek már másnap tudtak enni...). Egy normál rágófogamat is el kellett távolítani műtétileg egyszer, mert összeroppant az íny alatt is (keményre haraptam..), akkor se hatottak a sima fájdalomcsollapítók, se a Flector por, se a Cataflam.

Nektek melyik erős, vényköteles fájdalomcsillapító vált be kisebb műtét utáni erős fájdalmakra?

2024. ápr. 3. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Nekem például a Xilox egyáltalán nem hatott, a páromat meg kiütötte.
2024. ápr. 3. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Ezért szeretnék egy igazán erőset név szerint kérni, hátha az jó lesz.

Már az első válaszban ott van kettő...

2024. ápr. 4. 06:13
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Én ezzel kapcsolatban kíírtam tegnap este egy kérdést; hogy kik lehetnek ezek az agyhalottak akik minden választ témától és tartalomtól függetlenül haszontalannak ítélnek.

Tudod mi történt?

Kaptam egy üzenetet a moderátoroktól, hogy a kérdésemet törölték mert nem tehetek fel kérdést a többi felhasználóval kapcsolatban hanem írjak nekik privát üzenetet...

Ha lehetne biztos írnék is nekik de sajnos ezekre nem lehet privát üzenetet írni..

És ezt a moderátor ezek szerint nem tudja. Na mindegy; ez legyen a legnagyobb örömük, lehet inkább kilépek és bejelentkezés nélkül próbálok segíteni.

2024. ápr. 4. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
Bocs, a 17-es válaszolónak szólt az üzenetem.
2024. ápr. 4. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Ugyan nem a konkrét fájdalomra, de hasznodra lehetne a Corsodyl szájöblögető és a Gengigel.
2024. ápr. 9. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.