Kérlek mondjátok hogy még van esély!? Mondjátok hogy nem hal meg?
Fogadd el a halal gondolatat, mivel nem tehetsz ellene!
Menj be a papadhoz, es segits Neki lelkileg, amit ugy tudsz megtenni, hogy nem mutatod ki a fajdalmadat, hanem "frissitoleg" hatsz ra, tehat szeresd es legy vidam, mivel ezzel fogod segiteni Ot.
Amikor a reszvetetet fogja erezni a szemedben, a sajnalatot, akkor mar jobban megbetegited.
Inkabb azert imadkozz, hogy ne szenvedjen sokat ezzel a betegseggel, mert hidd el, hogy egy rakos beteg nagyon sokat szenved.
Nekem meghalt a lanyom es tudom, hogy amikor megjelenik ez a betegseg,akkor az olyan a beteg szamara, mint a villamcsapas, es nagyon nehez Nekik ezzel a tudattal egyutt elni aztan, tehat Nekunk a csaladtagoknak ilyenkor azon kell lenni, hogy segitsuk Oket lelkileg, de ezt nem a sirassal es kinyilvanitott egyutterzessel fogjuk elerni, hanem ugy, hogy ugy viselkedunk, hogy erot kapjon Tolunk! Ez nagyon fontos!
Szeressd Ot ugyanugy,mint regen, de ne erezze a fajdalmadat!
Legy eros!
Azért, mert semmiféle alapja nincsen, viszont a pénzt jól be lehet szedni beteg emberektől. Sokan megjárták már ezt az utat... érdekes, hogy orvos végzettségű természetgyógyászok nem hitegetik ezzel a pácienseiket..
Nem akarsz rosszat, ebben biztos vagyok, de laikusként az emberrel mindent meg lehet etetni, mert nem tudja ellenőrizni ezeknek a valóságtartalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!