Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet halkan pisilni?

Hogy lehet halkan pisilni?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar amikor hangosan pisilek, és nem szeretném hogy mások is hallják. Napi 3-4 alkalommal megyek, ami tudom hogy kevés, és általában sok is jön. Vagy mondjuk amikor, úgy érek haza hogy már mindjárt bepisilek, akkor elég kínos hogy valaki azt hallja hogy 1-2 percig úgy jön mint az árvíz. Ezt hogy tudom megoldani hogy halkabb legyen, és ne legyen kínos?

16/L

2024. márc. 31. 17:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%
Nadrágba kell bepisilni 🤷‍♂️
2024. ápr. 1. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
A nadrág nem hallkítja el, de a hangjat megváltoztatja. Már volt, hogy nadrágban ültem rá a wc-re, mert nem tudtam letolni és már nem tudtam tovább visszatartani. Erős zubogó hangja volt és csak pisiltem és csak pisiltem és csak pisiltem. Amikor felálltam, teljesen meg voltam könnyebbülve, mintha pár kilóval szabadabb lettem volna és a nadrágot is könnyebb volt levennem.
2024. ápr. 2. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!