Napi több kávé és csak 3-4 óra alvás, mennyi ideig lehet bírni?
Egy filmben volt, hogy egy hapsi rengeteg koffeint ivott és kb 3-4 órát aludt csak, de azt is sokszor úgy, hogy 20 perceket szunyált.
A való életben ezt meddig lehetne bírni?
Én életemben nem ittam kávét..mégis 4-5 órát alszok azt is több részletben évek óta..altatót,nyugtatót is szedek mert muszáj sajnos,hisz akkor még ennyit sem aludnék...h
Hogy lehet kibírni?Nagyon nehezen,állandó fáradtság,fejfájás,koncentrációzavar,kimerültség,memóriazavar,egészségügyi problémák..sokszor van hogy éjjel üzenetet hagyok a kollégámnak hogy ne jöjjön értem ,nem bírok menni dolgozni mert nem aludtam egy percet sem az éjjel..vesztettem el nem egy munkahelyet az inszomnia miatt..nagyon ritkán van hogy alszok 7-8 órát amikor már teljesen ki vagyok merülve,olyyankor mintha újjászületnék,de ez nagyon ritka és sokszor azt kívánom hogy ha elalszok bárcsak ne ébrednék fel,mert amúgy sem egyszerű az élet,de így szó szerint kinlódás.
Én két héten át egyszer volt, hogy ennyit aludtam mert kötelező gyakorlat volt az egyetemen viszont kolit meg nem adott már az egyetem és így minden nap éjjel 2.30-kor kellett kelnem, hogy be érjek.
Nagyon rossz volt. Bírni bírtam volna még egy darabig de egészségügyi gondok szerintem 1-2 hónap után kijöttek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!