Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A kávé tényleg rákkeltő ha...

A kávé tényleg rákkeltő ha megmikrózom?

Figyelt kérdés

2024. márc. 28. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Akkor én már nem élnék.
2024. márc. 28. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 20 éve mikrózzuk, és senki nem lett rákos a családban.
2024. márc. 28. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvastam ma egy ilyen cikket. Az arról írt, hogy az állott kávé nem ajánlott, mert olyan folyamatok indulnak el benne, amitől rákkeltő lesz. Alapvetően nem a mikrózás volt a probléma. Nem tudom van-e ennek valamilyen alapja. De az egyszer már kihűlt kávé amúgy is rosszabb ízű, nem érdemes úgy inni
2024. márc. 29. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Pedig nincs jobb egy kihűlt, délután megmaradt kávénál. 😄
2024. ápr. 14. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 Utánanéztem angol nyelvű oldalakon, és valóban nem egészséges, viszont nem a lefőzött, másnapos kávét érti állott kávé alatt, hanem a hosszú ideig levegős helyen tárolt darált kávét. Abból nem szabad már kávét főzni. Nálunk felbontás után pár nap alatt elfogy egy csomag, szóval ilyen veszély nem fenyeget.
2024. ápr. 14. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!