2/5 anonim válasza:
Kb. 20 éve mikrózzuk, és senki nem lett rákos a családban.
3/5 anonim válasza:
Olvastam ma egy ilyen cikket. Az arról írt, hogy az állott kávé nem ajánlott, mert olyan folyamatok indulnak el benne, amitől rákkeltő lesz. Alapvetően nem a mikrózás volt a probléma. Nem tudom van-e ennek valamilyen alapja. De az egyszer már kihűlt kávé amúgy is rosszabb ízű, nem érdemes úgy inni
4/5 anonim válasza:
Pedig nincs jobb egy kihűlt, délután megmaradt kávénál. 😄
5/5 anonim válasza:
#3 Utánanéztem angol nyelvű oldalakon, és valóban nem egészséges, viszont nem a lefőzött, másnapos kávét érti állott kávé alatt, hanem a hosszú ideig levegős helyen tárolt darált kávét. Abból nem szabad már kávét főzni. Nálunk felbontás után pár nap alatt elfogy egy csomag, szóval ilyen veszély nem fenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!