Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom? Kérdésed...

Lehet valami bajom? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú

Figyelt kérdés
nagyon sokat alszom az egész napot majdnem, iskolában alig birom ki hogy ne aludjak csukodik le a szemem. a buszon mindig alszom, tavaly nyáron minden este fent voltam.
2010. okt. 25. 21:54
 1/5 A kérdező kommentje:
tavaly nyáron minden este fent voltam és reggel mentem aludni, lehet azért van? de engem ez nagyon zavar hogy nem tudok fent maradni: (
2010. okt. 25. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát lehet. :)

Kelj fel egyszer korán mondjuk 6 órakor akármennyire nincs kedved.Fáradt leszel egész nap de legalább hamarabb le tudsz feküdni aludni és egy idő után visszaállsz. :)

De hát ha van nálam valaki okosabb és mondd valami jót. :D

Sok szerencsét!

2010. okt. 25. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Felborult a bioritmusod, felcserélted a nappalt az éjszakával, és fordítva. Vagy pedig vészesen alacsony a vasad. Én először nézetnék egy vasat, ami vérvétellel lehetséges. A másik valóban próbáljál meg este 10 kor lefeküdni és reggel 7 kor kelni, legyen egy ritmus az életedben. Ezt tudod miért írom neked. Igaz nekem kötetlen a munkaköröm, de az állandó éjszakai írás megtette a hatását. Szinte felcseréltem én is az éjjelt a nappal és fordítva. Nagyon nem oké a helyzetem, de próbálok javítani rajta. Felborult az egyensúly, és nagyon nehéz visszatérni a rendes kerékvágásba.
2010. okt. 25. 22:03
 4/5 A kérdező kommentje:

ugyvan hogy reggel 5 kor kellel és amikor a buszhoz érek felszállok és alszol suliba érek ott nagyon nehezen de kibirom amint irtam , hogy ott is csukodik a szemem le.

haza érek , és már egyből az ágyban kötök ki és olyan 19 ig alszok utána pedig már 22 kor megint alszom, most csak azért nem alszok mert msn ezek és nem akarom megbántani azzal h el megyek.

2010. okt. 25. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
házidoki - teljes vérkép....
2010. okt. 26. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!