Hogyan nőhetek 1 hét alatt kb 2-3 cm-t?
Figyelt kérdés
Sürgősen nőnöm kéne 2-3 cm-t, segítsetek légyszi, hogy tudom ezt természetesen elérni, most rá álltam az ilyen nyújtásokra, de sokra nem megyek velük, bármit tudtok, ami gyorsan segíthet, nagyon örülnék, de légyszi csak olyanok írjanak, akik tényleg segítenek, és normálisan tudnak válaszolni.2024. márc. 14. 19:05
1/8 anonim válasza:
Nem lehetséges 1 hét alatt 2-3cm-t nőni. Még abban az éltkorban sem amikor az ember "gyorsan" nő. Modellkedni akarsz?
2/8 anonim válasza:
Sehogy. A növekedés hormonális okokból történik, ezt kívülről nem szabad és házilag nem is lehet befolyásolni.
3/8 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni, de én csak az egyik testrészem méretét szeretném ennyivel megnövelni...
4/8 anonim válasza:
Hány éves vagy és hány centi? Fiú/lány? Miért kellene ilyen gyorsan az a pár centi?
6/8 anonim válasza:
Magasabb cipősarok, férfiaknál cipőbe rakható betétféle van.
8/8 anonim válasza:
Harry Pottertol keress valami idevagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!