Miért kelek fel mindennap 5 körül?
Mostanában voltak gondjaim az alvással. Egyik éjjel nem tudtam aludni a refluxom miatt és mivel még sosem volt velem ilyen korábban ezért teljesen elkezdtem rákattanni erre. Ráparáztam, hogy mi van ha megint előfordul és megkezdtem egy ördögi kört ezzel, hiszen így jól aludni sem tudtam a folyamatos stresszelés miatt. Mostmár kezd helyreállni de mostanában meg állandóan megébredek 5 óra környékén az ébresztőm előtt egy órával és nem tudok visszaaludni. Hozzáteszem, hogy ilyenkor mindig teljesen kialudva érzem magamat. Így viszont sokszor csak 6 órákat alszom egy nap, amit én kevésnek tartok. Nem tudom mi lehet a gond. Mintha csökkent volna az alvásigényem. Általában egész nap ezen kattogok és tiszta ideg vagyok nap végére. Tippek?
19/N
Igen, alvómaszkot is szoktam használni.
Nekem az a furcsa, hogy jelenleg semmi gond nincs az életemben. Tavaly sokkal több stressz volt az életemben mint most mégsem volt bajom az alvással. Jelenleg minden rendben ezért sem értem, hogy miért most jön ez elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!