Miből és hogyan készül a gyógyszertári natúr hidratáló krém, amiben még nincs hatóanyag ? Később én szeretnék aloe verát belekeverni.
Figyelt kérdés
márc. 14. 11:12
2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, - ennyi pénzért kár szutykolni, - köszönöm a tippet, már megyek is érte ! :D
márc. 14. 11:30
3/12 A kérdező kommentje:
Azért azt még megkérdezem tőlük, hogy egy ilyen adag, hány gramm aloet vesz fel max., mert én bőségesen szeretnék bele kevrni, de nem szeretnék abba a hibába esni, hogy a végén túl híg legyen.
márc. 14. 11:46
4/12 anonim válasza:
Nem azzal lesz gond.
Inkább azzal, ha nincsenek vivőanyagok, oldószerek a kis házi Dr. Jekyll laborodban, amik a formulázashoz szükségesek lesznek, hogy az aloe ki is fejtse a hatását.
5/12 A kérdező kommentje:
No, - a 410 Ft. az 1300 lett, de sebaj.
márc. 14. 12:50
6/12 anonim válasza:
Kremmanian az arak altalaban nem relevansak, foleg, hogy 2021-ben volt utoljara frissitve a cikk, ahogy nezem.
Akkor gondolom meg annyi volt :D
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem úgy működik, hogy belekeverem és kész ?, mit szeretnék hozzáadni ?, - van gyógyszertári ismerős, - ha kell, akkor szerintem ad.
márc. 14. 13:12
9/12 A kérdező kommentje:
8 - Köszönöm.
márc. 15. 12:56
10/12 anonim válasza:
Legalább neked remélem ezt a krémet adtak, ki akartam próbálni mert érzékeny a bőröm és odakat zengenek róla erre mosakodo krémet adtak csak akkor vettem észre amikor kentem az arcom 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!