Mit lehet kezdeni ilyen végbél/fenék problémával?
Aranyér gyanús volt, ezért elmentem egy proktológushoz.Tüzetesen megvizsgálta.Gyerekkoromban volt végbélrepedés is.
Sem aranyérnek, sem pedig a repedésnek nincsen nyomva.
Amit tapasztalt a doki,hogy ott nagyon száraz a bőr, ki van dörzsölve.Pedig, túlsúlyos nem vagyok.
A panasz ami miatt elmentem, az,hogy szokott véres lenni a WC papír, gyakran a fehérneműt is megszínezi, pedig székelés után használok nedves törlőkendőt is.
Főleg, akkor szokott előjönni a probléma, ha sokat gyalogolok.
A doki írt fel rá krémet.Jobb lett, de még mindig előjön hosszú gyaloglás után.
1#
Nem lesétálni a boltba, vagy munkahelyen egyik épületből a másikba.Hanem a jóval hosszabb sétákra gondolok.Pl:Egyik városrészből a másikba, ami több KM hosszú.
Akkor ne erőltesd meg magad. Ha hosszabb gyaloglásra készülsz, akkor szerintem is figyelj oda, hogy milyen fehérneműt viselt. Én a tiszta pamutot nem ajánlom. Nem véletlenül nem készül semmilyen sportruházat sem pamutból. Egy jól lélegző műszálas anyag ezerszer jobb.
De legyen kényelmes, ne vágjon be. És ha nagyon száraz a bőr ott, akkor használj rendszeresen krémet. A Neogranornom is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!