Hajhullás, lilás körmök, szédülés?
Mostanában hullik a hajam, lilásodnak a körmeim, szédülök, fekete pontokat látok, le vagyok gyengülve, sokszor kiráz a hideg akkor is, ha a többiek szerint meleg van. Néha fáj a szívem néhány másodpercre.
16 éves lány vagyok, 166 cm és 57 kg, egyébként egészséges, csak most fogyókúrázom egy kicsit.
De olyanokat akkor se írjatok kérlek, hogy "anorexiaaaa", mert úgysem az, ez nem érint, a Google pedig folyton ezt szajkózza.
Tehát alternatívákat szeretnék kérni ezekre a tünetekre. Szüleim orvosok, elmondtam nekik, mi a bajom, azt mondták majd elmúlik, és igyak sokat. De nem múlt el.
Ötletek, mi bajom lehet?
Mikor volt utoljára vérvételed?
Egyébként nem fogyókúrázni kell, hanem változatosan táplálkozni. Sok zöldség, gyümölcs, de ugyanúgy szükséged van szénhidrátokra is.
Szóval egyél, de mértékkel.
Ha a szüleid orvosok és csak ennyit mondtak,akkor arra tudok gondolni,hogy valamit rosszul csinálsz "fogyókúra" címszó alatt.
Hogy néz ki a napi kajád?
6
Nem beszéltem vele semmit,mivel ez egy írásos oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!