Melyik a létező LEGERŐSEBB dezodor, akár gyógyszertári? Beteges hónalj izzadásra?
Figyelt kérdés
30 éves nőként mindig is izzadós voltam, azonban pár hete folyik a hónaljamról a verejték, semmi sem segít, a legvastagabb pulcsim is átázik, annyira izzadok.
Tudok a botoxról, mint megoldás, de anyagilag most nem fée bele sajnos.
Valakinek van bármi tippje? Nagyon köszönöm 😔
márc. 12. 09:45
1/5 anonim válasza:
Solutio antisudorica. Vattára szoktam önteni egy kicsit és azzal áttörlöm a hónaljamat. Ha szeretnék egy kis illatot is, akkor amikor megszáradt, rakok rá egy kis rendes dezodort. Annyi, hogy nekem nagyon szárítja a bőrömet, nem használom minden nap.
2/5 anonim válasza:
Bőrre nem rakunk se dezodort, se parfümöt, csak ruhára!
5/5 anonim válasza:
Az Antisudorica tényleg erős, bár sok embernél okoz allergiás viszketést és cseppet sem barátságos. Nekem hasonló mértékű izzadásra sem kellett naponta használnom egy darabig, utána mondjuk már ez sem segített teljes mértékben.
De ez csak tüneti kezelés ideig-óráig, a beteges izzadás okát kellene kivizsgáltatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!