Hány olyan egészségügyi dolgozó van aki azt mondaná, hogy ha újrakezdhetné akkor is ezt választaná?
Legyenek azok ápolók, orvosok, mentősök, stb stb..
Szerintetek ha megkérdeznék tőlük, hogy ha újrakezdhetnék akkor is ezt választanák e, mennyien mondanák határozottan azt, hogy ezt választanák? Főleg ha olyat kérdezünk meg akik már hosszú éve benne vannak.
Szavazást is csatolok arra az esetre ha látja eü dolgozó a kérdést.
#1 Ypszilon neked milyen végzettséged van amúgy?
Szoktam látni válaszaid itt ebben a kategóriában ês valamelyik nap mikor megnéztem a listát te voltál a top1, gondolom eü dolgozó vagy.
#3 Ha az egészség kategórián belül rámész a toplistákra jelenleg is te vagy a top 1.
:)))
#5 Mert jobban tudsz másoknál bizonyos dolgokat és ezt én már megfigyeltem, hogy egyesek nagyon megsértve érzik magukat ha okosabb valaki náluk :D
Engem gyakran pontoznak le olyan információért amit hivatalos, elfogadott forrás alapján írtam le (pl Orvosszakmai Osztály által kiadott információk). És még le is hülyéztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!