Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Akármikor el aludnék, vagy álomba merülnék úgy érzem mozog a szívem, vagy már megállt. Olyan érzés mintha elkezdenék zuhanni, és mintha nem kapnék levegőt. Ilyenkor gyorsan fel riadok és másodpercek alatt megjavul minden. 3 órája probalok elaludni, de nem sikerul.

Ez az érzés egyébként iszonyat félelmetes, mintha egy hajszál választana el a haláltól.

Volt már ilyen többször is de be irtam mentális sz@rságnak, de jelenleg mondhatni minden sínen van, sokkal jobb a helyzet mint akkor még is elő elő jön.

2024. márc. 9. 02:44
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Esetleg a lelkisegély szolgálat adhat valamilyen tanácsot. 116-123 (éjjel-nappal elérhetőek telefonon.)

Ha tizenéves vagy, akkor van gyermek lelkisegély. Megtalálod az interneten az elérhetőségüket. (Fejből sajnos azt nem tudom.)

De szerintem böngészhetsz a lelkisegely.hu oldalon is.

Nagyon régen igazán minőségi lelkisegély szolgálattal tudtam beszélni - amikor a zöldszámokat országszerte el lehetett érni mindenhonnan.

2024. márc. 9. 02:48
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Mostmár jó lenne ha lejönnél a szerröl
2024. márc. 9. 02:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted inkabb van lelki oka van ennek, mint egészségügyi?
2024. márc. 9. 02:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyira túl sok összetevője van egy-egy egészségügyi problémának, hogy nem lehet megmondani laikusként a pontos okot.

A lelkisegélyt azért említettem, mert néhány szóval esetleg megnyugtatnak, és így el tudsz egy kicsit szenderülni. (Újabban már személyesen is elérhetőek a 116-123 ügyelői.)

Egyelőre még korlátozott időszakban.

2024. márc. 9. 02:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy stresszelsz valamitől.

Alvási apnoe nem lehet? Levegőt kapsz rendesen? Álmodban nem horkantasz fel?

2024. márc. 9. 02:56
 6/7 A kérdező kommentje:
5ös válaszoló, fogalmam sincs. Vérvételre kértem időpontot, 2 hónap múlvára kaptam. Igazából remelem hogy nem egészségügyi ok mert akkor azt még tudom orvosolni magamban.
2024. márc. 9. 03:26
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
Én is tapasztaltam már, nagyon rossz érzés. A stressz okozta, elmúlt a stressz, pár hét után megszüntek a tünetek.
2024. márc. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!