Mitől lehet ez?
Akármikor el aludnék, vagy álomba merülnék úgy érzem mozog a szívem, vagy már megállt. Olyan érzés mintha elkezdenék zuhanni, és mintha nem kapnék levegőt. Ilyenkor gyorsan fel riadok és másodpercek alatt megjavul minden. 3 órája probalok elaludni, de nem sikerul.
Ez az érzés egyébként iszonyat félelmetes, mintha egy hajszál választana el a haláltól.
Volt már ilyen többször is de be irtam mentális sz@rságnak, de jelenleg mondhatni minden sínen van, sokkal jobb a helyzet mint akkor még is elő elő jön.
Esetleg a lelkisegély szolgálat adhat valamilyen tanácsot. 116-123 (éjjel-nappal elérhetőek telefonon.)
Ha tizenéves vagy, akkor van gyermek lelkisegély. Megtalálod az interneten az elérhetőségüket. (Fejből sajnos azt nem tudom.)
De szerintem böngészhetsz a lelkisegely.hu oldalon is.
Nagyon régen igazán minőségi lelkisegély szolgálattal tudtam beszélni - amikor a zöldszámokat országszerte el lehetett érni mindenhonnan.
Annyira túl sok összetevője van egy-egy egészségügyi problémának, hogy nem lehet megmondani laikusként a pontos okot.
A lelkisegélyt azért említettem, mert néhány szóval esetleg megnyugtatnak, és így el tudsz egy kicsit szenderülni. (Újabban már személyesen is elérhetőek a 116-123 ügyelői.)
Egyelőre még korlátozott időszakban.
Lehet hogy stresszelsz valamitől.
Alvási apnoe nem lehet? Levegőt kapsz rendesen? Álmodban nem horkantasz fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!