A csuklóm és a kézfejem erősen bedagadt és mozgatáskor nagy fájdalmat érzek,valószínű az ízület gyulladt be.A borogatás vagy esetleg a jegelés árt vagy használ?
Figyelt kérdés
márc. 6. 07:22
1/1 anonim válasza:
Szia! Használt valami azóta. Nekem a kéz és lábujjaim fájnak. Kimondottan a jobb kezemen a 2-3-ik ujjam nem hajlik, borzalmasan fáj, reumatológus küldött vérvétel, rtg, reumafaktor, minden negatív. Gyógytorna és fizio amit kiírt. Sajnos még nem kezdtem el mert sokára kaptam időpontot. Se krémek, se tabletta nem enyhít semmit. Aludni sem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!