Használt innen valaki medrolt vagy immun szupresszánst?
Figyelt kérdés
Mit tapasztalt?2024. márc. 5. 21:51
11/14 A kérdező kommentje:
10.
Az durva! Neked mennyi idő alatt, milyen adagnál jött ki a probléma !
Tudok olyanokról akik évek óta szedik!
2024. márc. 6. 13:41
12/14 anonim válasza:
2,5 hónap. Akik évek óta szedik, azok már abba sem hagyhatják, mert minden bajuk lesz. Nekik már nincs választásuk, vagy szedik, és úgy romlik az állapotuk, vagy nem szedik, és 100 más bajuk jön elő, amit a medrol elfedett. Belgyógyász rokontól tudom, de rengeteg cikket is találsz ezzel kapcsolatban. A medrol egy veszélyes anyag, amihez a szervezet elkezd függeni, és ha megszakítják hosszú idő után (valakinél rövid idő is elég) ott egy csomó olyan betegség is felüti a fejét, ami előtte nem volt. Én senkinek nem javaslom.
13/14 A kérdező kommentje:
12.
Ertem köszi, de mi van helyette?
2024. márc. 6. 19:49
14/14 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, nekem anno orrnyálkahártya gyulladásra írták fel a medrolt, mivel állandóan vizes orrfolyásom volt, és semmi más nem állította meg. Aztán később már elég volt egy mezei Claritine nevű gyógyszer is az allergiámra. Milyen betegségre kaptad ? És mikor ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!