Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Találkoznál rövid időre...

Találkoznál rövid időre mostmár covidos ismerőssel?

Figyelt kérdés
Maszkban gyorsan meglátogatnám, csak kicsit beteg, de már rég nem láttuk egymást és messze lakunk egymástól

2024. márc. 5. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Semmiképpen sem!
2024. márc. 5. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem
2024. márc. 5. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem. És nem azért, mert félek, hogy meghalok vagy valami, hanem mert volt már a családban covid, hetekbe telt mire sikerült mindenkinek kijönni belőle, a jövőben inkább elkerülném.
2024. márc. 5. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el. Inkább online vagy telefonon.

Ha meggyógyult, akkor lehet róla szó.

Egészség ügyébe szerintem ne kockáztassatok.

2024. márc. 5. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen beteg emberrel nem szeretnék találkozni.
2024. márc. 5. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Milyen az a covidos ismerős? Pozitív tesztje van, amúgy meg kutya baja? Akkor igen. Beteg?? Akkor nem, függetlenül attól, hogy covid, nátha vagy influenza.
2024. márc. 12. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem sima influenza mellett Covid sem érdekelt soha. Amikor bedurrant, nyugodtan üdültem egy vidéki családnál. Bennem immunbetegséggel rekordmagas ellenanyag volt, csak az immunbetegség miatt nem tudtam plazmát adni a kormánynak, az oltás rontotta el az egészségemet, apámon kívül az egész családom jól van oltás nélkül, apám szintén az oltás óta van rosszabb állapotban.
2024. ápr. 14. 12:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!