Hambi20 kérdése:
Olyan fül dugót keresek alváshoz,ami teljesen ki zárja a zajokat??Nagyon rossz alvó vagyok,zavar minden zaj
Figyelt kérdés
márc. 4. 22:01
2/10 A kérdező kommentje:
És esetleg linket tudsz? Gondoltam hogy nincs olyan ami teljesen ki zárja a külvilágot
márc. 4. 22:24
3/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy teljes hangkizárás csak munkavédelmi de abban meg nem aludhatsz
Ez nagyon jó, mondjuk jó drága is de kifejezetten alváshoz van, én is ezt dugom be alváshoz ha nem tudok aludni mondjuk mert zörgés van
4/10 A kérdező kommentje:
Hát hasonló van nekem is,hát nem a legjobb 😔
márc. 4. 22:37
6/10 anonim válasza:
Bocsánat.
Szóval: nekem legtöbbet a sima narancssárga szivacsos füldugó segít. Próbáltam a viaszost is meg a fenti link hiper-szuper cuccát is, de nálam azok egyáltalán nem működnek.
7/10 anonim válasza:
4 én igencsak alvászavaros vagyok már lassan 10 éve nekem ez kiváló
De akkor ezt kell megvenni nem hasonlót
Vagy rosszul használod a dugót a füledbe és azért nem tompít rendesen vagy idegrendszeri vagy hormonális problémák miatt nem tudsz aludni
8/10 anonim válasza:
Párom viaszost használ már évtizedek óta. Nem 100, de kb. 80-90%-ban kiszűri a zajokat.
9/10 anonim válasza:
Aztán majd reggel jól elalszol, mert nem hallod az ébresztőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!