Tippek gyomortükrözéshez, hogy elviselhető legyen?
Figyelt kérdés
Holnapután fognak másodjára tükrözni,de félek egy kicsit,mert az első nagyon kellemetlen volt.Van ötletetek,hogyan lehet elviselhetőbb?pl.h ne büfögjek akkorákat közben,ne kelljen öklendezni,stb?2010. okt. 25. 15:53
1/2 anonim válasza:
Előtte való nap diétázz, ne egyél olyat ami felfúj,próbálj meg higgadt maradni, ha van egy kis nyugtatószered vegyél be előző este, ha nagyon izgulsz, beszéld meg azorvossal, ő is adhat egy kis szurit előtte. Az öklendezés reflex, sóhajts lassan és mélyeket.
2/2 anonim válasza:
nekem a Vörösvári rendelőintézetben csinálták és profi volt!!!!úgy mentem oda, hogy mindenki azt mondta iszonyatos. Máshol csináltak már colonoscópiát és attól féltem ez is annyira iszonyatos lesz. Lidokainnal befújtak, betették a számba a támasztékot - persze közben oldalt feküdtem - és már lent is volt a cső. Becsuktam a szemem és szépen lélegeztem. Amikor fújták a levegőt, akkor öklendeztem, de nem volt vészes. Amikor kihúzta a csövet elkezdtem nevetni, hogy "Ennyi volt?". A lényeg, hogy ne pánikolj. Kapni fogsz levegőt és arra kell koncentrálni, hogy szépen lélegezz és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!