Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Accu Check cukormérőn kell...

Accu Check cukormérőn kell valamit állítani?

Figyelt kérdés

A napokban vettem

elolvastam a használati utasítást

írt kontroll folyadékról meg kalibrálásáról

lándzsát+ tesztet vettem hozzá, kontroll folyadékot nem, azt is kellett volna?

Írt a betegtájékoztató sávokat, színeket ami rajta van a teszten, de nem igazán értem

megvettem, nem lehetne, hogy "csak használjam mindenféle kontroll folyadék meg sávok nélkül? nem értek hozzá, sosem mértem még, így talán fals eredményt kapok? vagy használhatom?

2024. febr. 28. 17:44
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem kell hozzá egyelőre, használhatod nyugodtan.
2024. febr. 28. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
egyelőre az mit takar ?
2024. febr. 28. 19:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Mit értesz az alatt, hogy egyelőre?!

meddig?

Ugyanis ma mértem 4,8-at mutatott éhgyomorra ugyanakkor mértem másik ujjból is az összehasonlítás kedvéért 5,2

majd evés után 6,5 egyik ujjból másik ujjból ugyanabban a percben 6,1 ekkora eltérés nem lehet ugyanabban a percben 2 ujjból

most nem az érték a lényeg, hogy 6,1 meg 6,5 (elfelejtettem hogy mérek és abban na 1,5 órában nem ehetek evés után és megettem 3 bon bont , majd holnap figyelek) de így legalább látom mennyire felviszi a csoki

az idegesít hogy ennyire hogy tér el 2 mérést egymást követően??

2024. márc. 1. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!