Miért hajt meg a húsleves, zöldségleves?
Régen nem volt semmi bajom tőle ,
Mostanában kb 2 óra es menni kell wc,,átmegy rajtam hamar,,
Mostanság másik hölgy főzi,
de nagyon sokáig,
Az lehet , hogy az a baj, hogy túlságosan megfőzi, és az okoz ilyen tünetet, valami változik a húsban,zöldségben?
Vagy ez lehetetlen,
Lehet én változtam, meg az emésztésem,
Bocsánat ha érthetetlen meg kissé lehet agyrém,, de nemtudom mi lehet...
Fűszerezést kell megnézni, hogy mit tesznek bele, amit esetleg nem bírsz. Pl. most divatos pl. a kurkuma (meg kurkumát tartalmazó füszerkeverék) és az nem egyszer okozhat ilyet (tapasztalat, mert ismerek ilyet, amióta kurkuma nélkül csináljuk a levest nem okoz ilyet). Szintén amit 1-es írt az ilyen ételízesítők is okoznak ilyet. El kell hagyni, és bele kell tenni mindent ami a levesbe való, és nem még több műanyagot bele tenni, elég az amivel az állatot etették amiből a leves készül.
Szintén érdemes jó minőségű húsból kiindulni, jó minőségű zöldségekkel. Én kb. 10 éve nem használok ételízesítőt, són és borson kivül mást nem teszek a húslevesbe, csak húst és friss (kb.) zöldségeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!