Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Teljessen összeropanok mit...

Teljessen összeropanok mit tegyek? SŰRGŐS! Többi lent

Figyelt kérdés

Most közép sulis vagyok de van egy óriási bajom!!

Általánosban kezdődött minden mikor jött egy új osztály társ.Nagon rosszban voltunk ezért ott minden nap szinte agyon vertek..Pszihológushoz is kellett járnom 1 évet miatta.Most ugyan abba a suliba és osztályba járok vele.Már itt is fenyeget h megver meg mindent mond a hátam mögött.Anyukám többször szólt neki,igazgatónak,szüleinek h fejezze be a lány mert én már teljessen kikészülök.Most is volt már 2 nagyobb vitám ezzel a lánnyal és megint kezdek visszaesni.Most is sírógörcsöm van, egész nap nem merek kimenni mert itt lakik a közelben és mindíg errefelé járkál..Iskolába is életkedv nélkül megyek,alig várom h hazajöhessek.Ez így nem mehet tovább szerintem.Naggyából 5 éve van ez.Már teljessen összeroppanok miatta de sajnos nincs lehetőségem iskolát váltani.

Mit tehetek?

Kérlek segítsetek mert most is itt bőgök szégyen szemre mert már élni sincs kedvem miatta.:(

2010. okt. 24. 21:45
1 2
 1/11 anonim válasza:

Hát ha minden kötél szakad simán fel lehetne jelenteni a rendőrségen, ez már nem tréfa. És szerintem ti is jobban jártok ha szépen feljelentitek. Ha sem a szülő sem az igazgató nem hat akkor max. majd a rendőrség. Ha meg ezután sem hagyja abba akkor még1-szer feljelentitek és viszik vagy a fiatal korúak börtönébe vagy nevelő intézetbe.

Jó tudom, ez nem ilyen egyszerű, meg nem rövid, de ha mást nem lehet csinálni akkor talán majd ez hat:) Amúgy meg, ha nagyon kikészít miért nem agyalod meg te is? ha elkezd ütni öklössel bacd pofán, hogy elrettenjen tőled, nem szabad magadat hagyni:)

Ne pontozzatok le, de nekem ez a véleményem hogy addig csinálja amíg látja hogy kikészülsz, ha félne tőled békés életed lenne:)

2010. okt. 24. 21:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Már volt úgy h nem hagytam magam de akkor az utcán vert meg vagy csak simán szmbeköpött egy forgalmas helyen..Már nem bírom ki nagyon szörnyű:(
2010. okt. 24. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
így van, legyél keményebb nála. én a helyedben vinnék magammal egy baseball ütőt vagy egy vascsövet és eltörném a térdét, utána tuti nyomorék lesz és nem zaklat többet. persze nem mindenkiben van meg ez a hév.
2010. okt. 24. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
engem egyszer zaklattak így életemben. a srác mára már halott. persze nem én öltem meg hanem öngyilkos lett. némi segítséggel :)
2010. okt. 24. 21:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Az erőszakkon kívül vmi más ötlet?

Ja igen, az kizárva h leüljek vele megbeszélni.Nem lehet vele.

2010. okt. 24. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia!fel kell jelenteni minden egyes bántalmazás után, ha nem bánt csak leköp meg ilyenek akkor meg tanúkat is jó ha bebiztosítasz és kiharcolsz a szüleiddel szépen egy távol tartásit, aztán utána ha legközelebb a közeledbe megy akkor csak csörögsz a helyi rendőrségre és akkor már biztos beviszik. 24/L
2010. okt. 24. 23:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Még egy kérdés a szóbeli bántalmazásokkal mit csináljak?Már nem bírok visszaszólni mert már egyből sírhatnékom van tőle.
2010. okt. 25. 06:18
 8/11 anonim válasza:
49%

A szóbeli bántalmazásokat meg sz*rd le.:) Csak őt minősítik a beszólásai, amúgy azt megkérdezhetem miért szállt rád ez a gyerek?

Amúgy meg, erősítsd meg magad, ne foglalkozz a beszólásaival, egyszerűen nézd le.:) Lehet hogy most ő keménykedik, de az ilyen viselkedésű felnőtteket sehol nem fogják megtűrni.

De ahogy mondtam, jelentsétek fel, simán elmegy személyi jog sértésnek, vagy bántalmazásnak/testi sértésnek.

Első voltam.:)

2010. okt. 25. 19:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak a stílusom miatt...:/
2010. okt. 26. 16:59
 10/11 anonim válasza:
öld meg!!!!!!
2010. okt. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!