Mennyi ideig tart egy Bölcsességfog kihúzás? Illetve mikor szükséges altatni?
Figyelt kérdés
Nekem szinte vízszintesen van, még nincs kinőve.febr. 18. 21:05
1/10 anonim válasza:
A kihúzás 3-15 per.
De a kulcsszavaknál már műtétről írsz. Akkor most mi is érdekel?
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs még kinőve, úgyhogy gondolom műtét. Bár magam sem tudom mi a különbség a húzás és a műtét között :D
febr. 18. 22:03
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Ha nincs kinőve, akkor azt fel kell tárni, fúrni, faragni kell esetleg, nekem ilyen volt, az 30-45 perc, de lehet több is. Altatni nem szükséges és államiban nem is szoktak. Ha nincs beágyazódva nagyon, akkor lehet egyszerű húzás is, de nálad tuti nem az lenne.
4/10 anonim válasza:
Nekem sem jött ki, így ki kellett operálni. Nem altattak, magán klinikán csinálták. Hozzá teszem , hogy én nagyon rosszul viselem a fájdalmat, de abszolút semmit nem éreztem, csak a ropogó hangot. Utána persze nagyon fog fájni, nem ehetsz tej terméket és nagyon rágni se tudsz majd.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is magánklinikán fogják csinálni. Mennyi ideig tartott az egész művelet az érzéstelenítéssel együtt ?
febr. 18. 22:38
6/10 Ypszilon1980 válasza:
Nekem kb 45-60 perc volt maga a művelet,érzéstelenítés még előtte kb.30 perc, de nekem össze is kellett varrni.
7/10 anonim válasza:
4es vagyok. Azt hiszem 30 perc és varrt is.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
febr. 18. 22:59
9/10 anonim válasza:
Ha csak nem nagyon pánikolsz szerintem felesleges altatást kérni
Nem a műtét rossz hanem amikor később elmúlik az érzéstelenítő hatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!