Testvérem petefèszkèben rákos sejteket találtak-ha kiveszik a petefèszkèt teljes gyógyulásra számithat?
Figyelt kérdés
febr. 18. 12:39
1/16 anonim válasza:
A stadiumtol függ. Ha nem áttétes akkor valószínűleg teljes gyógyulás lesz.
2/16 anonim válasza:
Ezt az orvosodtól kérdezd meg, hogy mit lát, és mit tanácsol. Illetve van még az onkoteam, ott is sok minden el fog hangzani.
5/16 anonim válasza:
De, lehet áttétes.
"A rákos sejtek akkor is tovább élnek, amikor az egészséges sejtek már elpusztulnának. Behatolhatnak a közeli szövetekbe, és a kezdeti daganatról leszakadva a test más részeire is átterjedhetnek (áttétet képezhetnek)."
De még mindig a kezelő orvosa az, aki konkrétan az ő esetét ismerve tud biztosabb választ adni
6/16 anonim válasza:
Hogy lehet olyan butaságot leírni, hogy egy rák nem lehet áttétes...
7/16 anonim válasza:
A kérdező túl okos, nem is értem miért kérdez?
9/16 Ypszilon1980 válasza:
Nem lehet áttétes szerinted? Pedig sajnos nagyon, agresszív. Amúgy honnan pehet tudni,hogy a petefészkében vannak rákos sejtek? Volt biopszia?
10/16 anonim válasza:
10. Elgurult a gyógyszer?
Értem én, hogy személyesen érint, de így nekiesni a másiknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!