84/52 vérnyomástol el lehet ájulni?
Figyelt kérdés
2024. febr. 13. 16:33
1/9 anonim válasza:
El ám. Ha tartósan ennyi és tünezeket okoz akkor neurológia és endokrinológia és ki kell deriteni az okát.
Nekem 90/50 koruli es csak vernyomaseemelo gyogyszerrel vagyok tünetmentes. Habar nem ájultam el soha csak napi többször megszédültem
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasz t 🙂
2024. febr. 13. 16:41
3/9 anonim válasza:
Nekem eddigi egész életemben kb. ilyen értékű volt a vérnyomásom. Semmi bajom nem volt tőle, aktív életet élek. Az orvosok mindig csodálkozni szoktak. Sosem ájultam el.
4/9 anonim válasza:
1
nem neurologia meg endokrinologia... tudod egyaltalan mik azok?
Kardiologia kell, uristen te hogy elsz meg?
5/9 anonim válasza:
Bocsi a kardio kimaradt.
Igazad van. Ha az negativ akkor johet a tobbi. Csak nekem a kardio rendben volt es elfelejtettem hogy ő a nulláról megy
6/9 anonim válasza:
1 Nem irt akkora hulyeseget... ha nem kozvetlen keringesi oka van, akkor lehet a vernyomas idegi vagy hormonalis szabalyozasaban a gubanc.
7/9 anonim válasza:
6
1 hulyeseget irt meg mindig, mert elsosorban kardiologia az ilyen. O akar tud ra ott helyben injekciot adni vagy gyogyszert ameddig el nem megy endokrinologushoz vagy belgyogyaszhoz vagy neurologushoz meg tokom tudja hova.
8/9 anonim válasza:
Sot esetleg a mentoket is kihivja ha ugy van, velem ez volt egyebkent. 2 nover figyelt ram addig ameddig nem jott ki a mento.
9/9 anonim válasza:
Csak nehogy kemény felületen koppanjál, mert ismerősöm így került életveszélyes állapotban (betört a feje). Szerencsére megúszta. 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!