Fizikai stimulációval lehet álmokat kiváltani?
Figyelt kérdés
Nagyon para álmom volt, kb fél órája ébredtem fel, de még nem ocsúdtam fel teljesen. Valami olyasmi volt, hogy belekeveredtem az orosz-ukrán háborúba és a lövészárokban meglőtték a karom, ami ezután lebénult és amputálni kellett. Ezután arra ébredtem, hogy valóban nagyon fáj a karom, és mozgatni sem tudom. Csak ültem az ágy szélén bepánikolva, és hosszú másodpercekig nem tudtam eldönteni, hogy ez a valóság, vagy álmodtam-e. Végül rájöttem, hogy csak álmodtam az egészet és csak elzsibbadt a karom, mert azon feküdtem. Nagyon valósághü volt az egész, eddig még nem történt velem olyan, hogy ne tudjam eldönteni, hogy ébren vagyok-e, vagy álmodom.2024. febr. 12. 06:05
1/1 anonim válasza:
Szia,időnként vannak ilyen álmok.Teljesen érthető,hogy a hatása alatt vagy hosszabb ideig.Majd elmúlik.A kérdésedre nem tudom a választ,de én is átéltem már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!