Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akik beoltatták maguk miattam...

Akik beoltatták maguk miattam jol vannak ?

Figyelt kérdés
2024. febr. 11. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miattad?
2024. febr. 11. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg őket, mert én nem is ismerlek téged.
2024. febr. 11. 07:39
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Már rég meghaltak - a röhögéstől!
2024. febr. 11. 07:43
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Én beoltattam magam de most figyelj nagyon.

Egészségügyi dolgozó vagyok de csakis azért, hogy ne veszítsem el a munkám, nem pedig a krónikus betegek védelme címszó alatt.

Ezt most így névtelenül nagyon jól esett leírni.

2024. febr. 11. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Hülye lenne leirni , aki megszenvedi az nem fogja reklámozni . Elég sok gond 2020tol megugrott mindenhol a halalozás 0-99 éveskortól es drasztikus az elvetéles és megcsappant a születések száma . A túlnépesedés baromság , Elon Musk is több szakértőre hivatkozik , a kaukázusi rassz átlagban 1,2-1,4 utodot hoz tehat kettő egyet vagyis felez . Úgy hogy nincs 0,2 gyerek mert mindenki egész de ez a statisztika .
2024. febr. 11. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#5: ja, hát, ha Elon Musk hivatkozik vaalkire, akkor az csak úgy lehet.

Egy baromság a túlnépesedés? Na, akkor most megnyugodtam. Ugyan a logikád alapján az ember színe fehér, dehát Elon Musk is fehér, a többi meg... na, szóval értjük...

2024. febr. 11. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Az , neked full mindegy ki mit hirdet mert nem olvasol a bizonyitasra sem a media cáfolat meg sem fordul benned . Musk nem VValekosz vagy Orbán kategória . Te a panikoló rettegő birkákát gyarapitod . Lusta semminek sem néz utana ,önálló gondolata zéró megy a csürhe után . Azt kapja amit a búrájába tolnak azzal el van majd a teljes ellentetjét de azzal is . Ott van VILÁGON mindenhol megugrott a halálozás és CSÖKKENT a születés ...
2024. febr. 11. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!