Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szórakozóhelyeken teljesen...

Szórakozóhelyeken teljesen süket vagyok, ezt más is tapasztalta már?

Figyelt kérdés
Elsőre viccesnek hangozhat de ez az igazság . A hangos zene valahogy annyira eltompitja a hallásom hogy semmit nem tudok hallani abból ha valaki beszél hozzám , minden egyes alkalommal ezzel bajlódom. Beszélgetnék emberekkel , ők hallják amit én mondok ,viszont én nem értek egy szót sem abból amit ők mondanak. Alapból nem tapasztaltam problémát a hallásommal viszont valahogy hangos zajban nem tudom kiszűrni a beszédet, ez minek tudható be? Fiatal vagyok ,rengeteg ismerkedés vállt már szórakozóhelyen ez miatt kínossá, lassan úgy mutatkozom be hogy helló xy vagyok és süket. Rendkívül irritáló. Tipp trükk valami? Vagy tanuljak meg szájról olvasni?

2024. febr. 9. 23:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A világegyetem keletkezése utáni 2. legnagyobb rejtély, hogy szórakozóhelyeken miért szól mindig úgy a zene, hogy azt 1 km-ről is simán lehessen hallani, holott senki sincs 1 km-re a vendégek közül.
2024. febr. 10. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!