Labor eredmény?
Voltam rutin vérvételen a házi dokimnál egy eltérés van és az a vvt 5,88 , referencia tartomány 4,40 -5,80 ig jó.
Anyit tudni kell hogy januártól június ig hemotológiára jártam be volt gyulladva az ér a lábamon es ott minden hónapba volt vérvétel és ott is 5,88 vagy 5,90 volt a vvt csak az a helyzet hogy ott a referencia érték 4-6 ig jo. Számit ez valamit ? Miert van más ref tartomány?
Szia más eltérés nem volt csak ez :)
Igen csak fura hogy minden laborba más számit jónak ..
Első vagyok
Ne aggódj emiatt! Nemrég voltam én is, nekem is magasabb volt egy picivel (bár nekem nem csak ez😆). Meg sem jegyezte, csak annyit mondott, hogy a klinikán ezt még elfogadják. Nyilván ha a te háziorvosod problémát lát majd vele, úgyis mondja.
Közben elnéztem, nekem nem is vvt-m volt magas, az épphogy nem (határérték volt.)
A monocytam 9,5 volt 8 helyett, de egyes helyeken 10-ig elfogadható.
A koleszterinem 3 tizeddel volt magasabb, mint kéne, ez esélyes, hogy csak valami miatt, amit előtte lévő nap ettem.
A bilirubinom volt még magasabb, mint kellene, de ez sem annyira, hogy izgulni kéne (23,3 20,5 helyett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!