Accu Chek Active vércukor mérőbe milyen tesztcsíkot vegyek?
Ami nekem van azon 333 a kód. (Készülékhez járt 10 teszt+ 10 lándzsa külön még nem vettem)
Ezt külön mondanom kell, hogy 333 a kód vagy csak a cukormérő márkáját mondjam és adnak hozzá tesztet ami van?
Nem kellett nekem a kódot "beüzemelni". Bele tettem a teszt csíkot és működött.
Szeretnék venni, hogy legyen 50 db lándzsát+ 50 db tesztet.
Neten érdemesebb rendelni vagy jobban járok, ha megveszem a patikában és nincs posta ktg? Pingvin patikába járok
Youtube videó van fent róla a gyártótól, amiben a nő magyarázza, hogy oldalra be kell dugni egy kis chip-et amin rajta lesz, hogy milyen a kódja és olyan kódú tesztet kell venni, ezért írtam le.
Tehát vehetek bármilyen kódú tesztet? Amit én kaptam azon 333 a kód. Teljesen mindegy milyet kapok? Csak a márkát mondjam a patikában?
Accu Chek Active
ennyi elég?
Ennél pontosabb típus nincs rajta
Le is fotóztam a dobozt
Nem kellett hozzá chip kártya, ezért kérdezem, hogy akkor mindegy milyen kódút kapot?
Csak van kódja ha rá van írva hogy kód:333
Ezért kérdezem hogy mindegy e hogy milyet kapok...
Te nem érted amit írok!
Van chip kódos.
Meg van olyan amihez nem kell külön bemondani a kódod. De az is kódos. Ezt kérdezem hogy mondjam e hogy 333 kódú teszt volt az enyémben vagy mindegy milyet kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!