Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A kimerültségtől léphetnek...

A kimerültségtől léphetnek fel ezek a panaszok?

Figyelt kérdés
Fáj mindkép szemem, a fejem, az állkapcsom. Ha lehajolok megszédülök. Fáj a derekam, a csípőm, a lábaim, a térdem. Meg is van, de az sosem okoz ilyen tüneteket. Régebben volt már hasonlóban részem, akkor sírva aludtam el. Mostanában rengeteget dolgozok, a héten például 52 órát, és sokat stresszelek, mert túl sok a munka, és nem haladok. Adminisztratív munkát végzek számítógép előtt.
2024. jan. 27. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Képernyő, sok egy helyben ülés, merev testtartás, kimerültség, stressz.

Mennyit mozogsz? Sokat segítene a sportolás, de minimum az otthoni torna. Naponta kardió, nyújtó gyakorlatok. És munka közben is állj fel óránként pár percre, tégy pár lépést, pihentesd a szemedet, nyújtsd az izmaidat.

Munka előtt/után, ha van időd, iktass be valami olyan elfoglaltságot, amit szeretsz, lehetőleg ne a képernyő előtt. És figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra. Gyümölcs, zöldség, sok víz.

2024. jan. 27. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
28%

52 óra? Nálam a rekord igaz nyolc nap alatt egyhuzamban 88 óra.

40 fokban gépmosás,fagyikeverés egész nap állás,kiszolgálás.

Irodai meló?😁

Elég gyenge vagy. A héten 2 km-ert úsztam. 3 szor mentem hajnalban a kutyámmal a hegyre...

Inkább vérnyomás probléma lehet

De lehet a sztressztől pszichoszomatikus

2024. jan. 27. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 vagyok. Egész nyári szezonban reggeltől estig sokszor váltótárs nélkül dolgoztam egy héten 6-7 napot Vendéglátásban, fagyizóban. 40 fokban 20 literes vödröket emelgettem fagyimasszával tele. Bár évek óta kondizom sportolok.

Soha nem voltak ilyen tüneteim.

Soha nem voltak ilyen tüneteim. Fú

2024. jan. 27. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert én szellemi munkát végzek, és állandóan a gép előtt ülök. Amikor pedig hazaérek, az egyetemi vizsgáimra tanulok.
2024. jan. 28. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!