Mi lehet a torkommal?
Figyelt kérdés
Ma hajnalba felkeltem és nagyon kapart a torkom de azt hittem csak kiszáradt és visszaaludtam. De reggel felkeltem és köhögtem meg fájt mikor köhögtem hiába ittam vizet nem kiszáradás volt. Mikor köhögök mindig keserű ízt vagy mit érzek és még néha sípolva köhögök és fáj is. Hiába eszek minden 2 órában Strepsils-t még is fáj. Meg olyat állmodtam hogy Cigiztem és álmomban is utánna marta a torkom. Meg állandóan krákogok. Meg kívül viszket is a bőr. De anya megnézte nincs feldagadva. Szerintetek milehet?2010. okt. 23. 11:54
2/4 anonim válasza:
Hát, lehet csak valami kis "ártalmatlan" megfázás...
Próbálkozz tovább szopogatóssal, Coldrex vagy egyéb meghűlés elleni szerrel, emellett Algopyrin vagy ehhez hasonló fájdalomcsillapító, amiben van gyulladáscsökkentő is. Emellett teázgass sokat, legjobb a citromos tea(főleg igazi citrom levével) esetleg mézzel a tea, na az is hatásos! Én még ittam kamillateát is, hiába utálom, de be kell valljam, csodákra képes. Tudom, elcsépelt és közhely, de a pihenés nagyon sokat segít, hidd el! Ha ezek a házipraktikák nem jönnek be, a helyedben elmennék a háziorvoshoz, nehogy valami nagyobb baj legyen. Viszont szerintem még akkor kezdetleges a dolog, szóval bízom benne, hogy segítenek ezek az otthoni gyógymódok. :) Jobbulást neked mielőbb!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. okt. 23. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!