Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha így ettem, okozhatja ez a...

Ha így ettem, okozhatja ez a rosszullétet?

Figyelt kérdés

Tegnap kakaos palacsinta volt az ebéd, plusz mivel sulizok, vittem még két szendvicset is.

Itthon delutan ettem borsó levest.

Utana ittam kavet,de abbol csak a ilyen 3in1 tasakosat. Vacsira fűszeres krumpli volt, ami kicsit volt csak megolajozva, kapros joghurt volt hozzá mártogatoskent. Plusz ettem nehany szem toffefet is.

Ettol az edes/csipos/fuszeres combotol lehettem rosszul ma reggelre?

Brutal hanyingerem volt, a hasam is gorcsben van.

Normal esetben nem erdekelne annyira, viszont holnap utazunk el.

Szerintetek okozhatta ez?

2024. jan. 16. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyobb eselye van hogy attol erzed a hasad kert izgatott vsgy azbutazas miatt minthogy az etelektol

De ha refluxra hajlamos vagy akkor epp okozhatta. Mondjuk en refluxos vagyok es ennyitol nem lennek rosszul de masok vagyunk

2024. jan. 16. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenki más. A leírtakból az én gyomrom például, a tasakos kávét nem bírja. Nekem az fél napos hasfájás.
2024. jan. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!