Mit csinálnak a kórházban, ha nem hízik egy anorexiás?
szondán fogják eteni hogy életben tartsák
Igazából ez Pchihiátriai betegség, egy jó pszihódoki kéne, de az magyaroszágon nem igen van sajnos
Az anorexiások kb 10% a nem éli túl.
Nem irigyellek, én bel is örülnék egy ilyen helyzet eseténa tudatba hogy nem tudok tenni semmit a gyerekért.
Azért nem 1 hét alatt fogják eldönteni mi legyen vele, kezdetben kis adagokat adnak, csak nagyon lassan lehet növelni, hangsúlyt kell fektetni a vérben lévő leesett ásványi anyagok szintjének visszaállítására.
Plusz a koplalás miatt előfordulhat kezdetben hányinger, hányás is, a táplálék is lassabban halad.
Be kell vonni a szülőket is a pszichoterápiába is, nem elég csak a táplálás.
Én szondára tippelek.Viszont azt úgy tudom nem valami kellemes dolog
Bár azt csak akkor adnak ha nem AKAR enni úgy tudom.
11s BMI korul mar szonda. Amellett ha tud ehet rendesen is. Ez viszont nagyon megdobja a kezelés idejét. De nem tudom mi lehet az oka.
Ha tenyleg szigorúan felugyelik, issza a nutridrinket valamennyivel tobb gyarapodás kéne;/
Kitartast nektek!
Az egy hetet nem láttam bocsi. Akkor viszont meg nem kell ilyen hosszútávú következtetéseket levonni.
Nem volt esetleg ödémája? Annak a kiurulese jelentos suly veszteség.
Én tudom, hogy miért éheztetik magukat.
Én is csináltam. Csontsoványra fogytam le. Az ideg rángatta a szememet és az ujjamat. Azt mondta az orvos, hogy súlyos B1 vitaminhiány. Beri-beri..
Tudom mit éreztem.
Tökéletesnek kell lennem ahhoz, hogy szeressenek. Meg kell felelnem. Nem lehet rajtam egy dekagramm felesleg sem.
Majd ha lefogyok szeretni fognak.
Nem kaptam feltétel nélküli szeretetet a szüleimtől. Sem pozitív megerősítést. Sem egy jó szót, csak kritizáltak. Velem ordítottak. Holott szenvedélybetegség volt a gond.
Akinél ez kialakul, ott CSALÁDI PROBLÉMA VAN!
Ez 100 %!
Túlzottak az elvárások vele szemben, nem kapott dícséretet, szeretetet vagy valami más. Akár szexuális abúzus!
Ez nem betegség. Ezt valamilyen lelki fájdalom váltja ki!
Rendbe kellene tenni a dolgokat!
Valami nagyon nem stimmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!