Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hogy koszorúér szükülete...

Lehet hogy koszorúér szükületem van?

Figyelt kérdés

fiatal férfi (fiu) vagyok. 2000.01.14 (24é)

T.magassagom: 174cm, T.s:76kg

panaszaim: terhelésre fellépő mellkasi fájdalom amely kisugrázik a bal karba a nyak irányába. néha gyomorba is. szapora szívverés.

Betegségeim; 15 éves korom óta hypertoniás vagyok, magas a cholesterinem 6,7 trigliceridem 5.6 . ezért 15 éves korom óta gyógyszeres kezelés alatt állok . reggel 1 tabletta bisoprolol, Reggel:1 tabletta Vidotin komb 4/1,25mg. Este:1 tabletta Rosuvastatin 20mg.

vérnyomásom évek óta gyógyszeresen 125/80. cholesterinem gyógyszeresen 4.2 LDL(2.30) emelett ugye nagyfokú rövidlátó vagyok (-19Dpt), és középfokú nagyotthalló(60dB mk.fulon) leszázalékolt vagyok D kategóriás 81 % os.

kérdésem lehet hogy koszorúér szükületem van? apámnak anno 10 évvel ezelott 33 évesen tágitottak a LAD koszorúéret stentet kapott.

2024. jan. 15. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Fokhagyma kapszulát rendszeresen szedjed, ha ilyenekre vagy hajlamos.
2024. jan. 15. 16:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyomorsav is lehet. Az is okozhat mellkasi fájdalmat.
2024. jan. 15. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!