Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Edzés után egy órával 100...

Edzés után egy órával 100 körüli pulzus normális?

Figyelt kérdés
Sajnos iqosozok, elszívok napi 1 dobozzal, és lehet, hogy amiatt se áll vissza. Korábban nagyon sokat edzettem, de abbahagytam, és most kezdem újra. Szedek szívgyógyszert is, 5 mg bbizoprorolt. Ugye nem lesz semmi bajom? Fura volt, hogy amikor kiszálltam a kádból, nem szédültem meg, ahogy szoktam, és az egész testem remeg. Több mint két órát edzettem intenzíven

jan. 13. 23:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Általában 4 órával edzés után is még 90 szokott lenni, emiatt is aggódok.
jan. 13. 23:35
 12/13 anonim ***** válasza:
29%

Szívgyógyszert hagyd abba teljesen, és ne is edz vagy fél évig.

Majd most sokan nekem esnek (de egészségükre), nekem párom kamrai septumos, rá is rádumálták ezt a xart, és az összes mellékhatása előjött, de közbe csak pánikolt a kórházi közegtől, és előtte túlszedte a D-vitamint.

Ez volt tavaly novemberbe, mostmár minden rendben vele, a házidokija emelni akarta az adagját, de ő lerakta a gyógyszert titokban, és kardiológushoz ment a későbbiekben aki minent rendben talált.

Figyelj oda a d-vitaminodra és a káliumodra ne told túl, és pihend ki magad bizoprolol és koffein nélkül, pár hónapig.

jan. 13. 23:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

100-as pulzus még nem vészes, terhesen valakinek hónalokig nem megy alá. Szóval nyugodtan alhatsz szerintem ma éjjel.

Sportot fokozatosan kezdd el inkább. Tényleg árthatsz magadnak a túlterheléssel.

Ideális lenne az orvosoddal konzultálni, hogy mire figyelj, meddig terhelheted magad stb.

(Klasszikusan a túledzést nem erre használják, ami veled történt, ez csak egy kis túlterhelés, gyorsan kipihened.)

Nem vagyok orvos, szóval ha tényleg rosszul vagy, inkább az ügyeletet kérdezd.

jan. 14. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!