Edzés után egy órával 100 körüli pulzus normális?
Szívgyógyszert hagyd abba teljesen, és ne is edz vagy fél évig.
Majd most sokan nekem esnek (de egészségükre), nekem párom kamrai septumos, rá is rádumálták ezt a xart, és az összes mellékhatása előjött, de közbe csak pánikolt a kórházi közegtől, és előtte túlszedte a D-vitamint.
Ez volt tavaly novemberbe, mostmár minden rendben vele, a házidokija emelni akarta az adagját, de ő lerakta a gyógyszert titokban, és kardiológushoz ment a későbbiekben aki minent rendben talált.
Figyelj oda a d-vitaminodra és a káliumodra ne told túl, és pihend ki magad bizoprolol és koffein nélkül, pár hónapig.
100-as pulzus még nem vészes, terhesen valakinek hónalokig nem megy alá. Szóval nyugodtan alhatsz szerintem ma éjjel.
Sportot fokozatosan kezdd el inkább. Tényleg árthatsz magadnak a túlterheléssel.
Ideális lenne az orvosoddal konzultálni, hogy mire figyelj, meddig terhelheted magad stb.
(Klasszikusan a túledzést nem erre használják, ami veled történt, ez csak egy kis túlterhelés, gyorsan kipihened.)
Nem vagyok orvos, szóval ha tényleg rosszul vagy, inkább az ügyeletet kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!