Otp egészségpénztárra 3x5000 forintot levontak, miért?
Pedig az pont a november-december-január havi tagdíjnak hangzik.
Mást nem "vonogatnak" csak úgy, erre is csoportos beszedési megbízást kellett hogy adjál.
Na vajon miért mondtam fel minden szerződésemet az otpnél?
Mert rejtett költségek vannak a semmire.
Van egy minimum összeg amit minden hónapban rá kell fizetni. Azt hiszem pont 5000 forint. Nem tudom pontosan mi a szakncio ha nem tortenik meg mert en mindig befizetek. Mivel nem evul el a befizetett osszeg igy abszolut megeri nekem.
Szoval valszeg annak a szankcioja ez a levonas hogy nem fizettel be semmit havi szinten
Ez nem rejtett költség. Havi 5 ezer forint a minimálisan befizetendő összeg, aminek a levonására ezekszerint csoportos beszedési megbízást adtál. Amint megjelenik az ep számlán, költheted.
Ha állampapírt szeretnél, akkor pedig ne bankon keresztül vegyél. Nyissál az államkincstárnál egy értékpapírszámlát és intézd ott a befektetéseidet, az teljesen ingyenes.
Az OTP-nél kötelező befizetni havi 5000Ft-ot. De ezt költhetem, vagy ezt vonják le költségként?
6,5%-os költség? Akkor az államtól kapott vagy visszakapott pénz majdnem egyharmada megy a levesbe. Így is megéri ez a macera?
Kotelezo minimum havi 5 ezret ratenni. Ezt koltheted. Szóval ez az hkgy az ep szamladra penzt teszel. Ugyanugy elkoltheted mint ha maskor masmennyi penzt teszel ra.
Viszont ha ezt nem teszed meg akkir bunteteskent ezt az 5000t levonjak es azt mar nem koltheted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!