Valamit tudnatok mondani hogy ne menjek iskolaba?
Figyelt kérdés
Holnap dogat irnek egy rohadt magy anyagbol es keptelenseg megtanulni nekem mert rengeteget kell magolni belole…tudtok valami tippet arra hogy mikent uszhatnam meg sulit?2024. jan. 8. 16:10
11/14 anonim válasza:
Sokan írják hogy csak menjen be és legfeljebb kap egy egyest. DE!Mivan ha bukás a tét?
Ha van még szülői igazolás akkor igazoltass a szuleiddel. Ha tudod hogy ebbe nem mennének bele ezért, akkor holnap valamikor délelőtt írj valamelyik szulodnek hogy nem szólt az ébresztő így nem keltel fel. De ha otthon maradsz akkor legalább használd ki az alkalmat hogy ezúttal felkeszulj.
12/14 anonim válasza:
11. Nézd, ha képtelen letenni a seggét és megtanulni, akkor így is, úgy is megbukik. Hol, mit segít az rajta, ha holnap nem megy be?!
13/14 anonim válasza:
11 *Mi van ha bukás a tét?*
Ez még csak az első félév.És koránt sem biztos, hogy megbukik, még nem írta meg.
14/14 anonim válasza:
Holnap is meg holnapután is egyetemi vizsgám lesz úgy, hogy több mint 300 oldal a teljes anyag és jó ha 50%-át tudom.
Ma éjszaka és holnap fogom a maradék 50%-ot bevágni.
Ha nekem megy akkor neked is menni fog.
Max megbuksz és akkor majd kijavítod. Nem tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!