Korpa ellen bárkinek bármi ötlet?
Kettő éve szenvedek azzal, hogy korpásodik a hajam. Sajnos az orvosnál majdnem fél éves várólista van, ugyanis hetente 1 napot rendel az orvos. akármikor kértem időpontot sajnos nem tudtam elmenni munka miatt. Az elmúlt kettő évben kipróbáltam már rengeteg sampont, ahogy megszárad a hajam egy órán belül már megint korpás vagyok. Úgy tudnám leírni, hogy amikor beletúrok a hajamba látom magam előtt ahogy hullik, nagyjából olyan, mintha szakadna a hó. Apró szemű és fehér, tehát az már megvan hogy száraz korpa
Amiket eddig próbáltam samponok: Nizoral, Schwarzkopf korpa elleni sampon, Eucerin száraz korpa elleni sampon, két fajta Herbária korpa elleni csalánsampon, Nature Box csalánsampon, Schwarzkopf gliss 4 in 1 sampon, illetve még egy avonos szintén korpa elleni sampont. Egyik sem használt, bármilyen ötletet vagy javaslatot meghallgatok, mert én már tanácstalan vagyok
Bocsánat, azt kihagytam, próbáltam azt is, a citromos egyáltalán nem volt jó, az almás nagyjából egy hétig használt.
Mindegyiket használtam rendszeresen, több hétig, eredménytelenül
1.
Ha az almás használt egy hétig akkor próbáld meg rendszeresen használni mondjuk minden nap (Teljesen mindegy melyiket használod a lényeg 100% korpa mentes haj). Én lassan 5 éve használom a head and shoulderst FOR MEN sampont minden nap munka után = 0 korpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!