Higgyek az orvosnak?
Figyelt kérdés
Hasi ultrahangom negatív, amit szerdán csináltak. Hasi fajdalmaim voltak, és étvágytalanság.
El higgyen az orvosnak, hogy minden okés? Félek a betegségektől, vérképem is jó, 7 orvosnál voltam. Mégis félek, ez beteges már?
jan. 7. 21:20
2/13 A kérdező kommentje:
Voltam háti röntgenen, lumbagot találtak, a gyógyszer hatására elmúlt a fájdalom. Aztán voltam hasi ultrahangom, nőgyógyásznal, vérkép is jó, több háziorvosnál. Mégis felek a betegségektől. Hipochonder vagyok? Keressek fel egy szakembert?
jan. 7. 21:21
3/13 anonim válasza:
Ugyan itt a parod azaz én :D enis ezt csinalom.
Feszt szorongok valami szaron,ami nincs.
Aztán rájövök lenyugszok és kezdem elorol a tuneteket
Produkalom vizsgáltatom semmi baj örülök és kezdem elorol.
Ördögi kor,én nem mentem szakemberhez mert úgy vagyok vele vagyok én már elég bolond nincs szükségem erre
Nem unatkozom
4/13 A kérdező kommentje:
Minden nap már más faj… annyira idegesítő , nem tudok már hova mennem. Egyszer a Bordám faj, kezeim, lábak… 7 orvosnál voltam élsz elmúlt másfél hétben. Unom. Nem bírom már .
jan. 7. 21:26
5/13 A kérdező kommentje:
Menni*
jan. 7. 21:26
6/13 A kérdező kommentje:
Már* bocsi csak a telo állandóan javít.
jan. 7. 21:27
7/13 anonim válasza:
A 7 orvos között pszichiáter is volt? Ha az még kimaradt, akkor érdemes lenne felkeresned egyet. Ő szerintem tudna neked diagnózist adni.
8/13 anonim válasza:
Ugyan így vagyok :D én vagyok a szorongos valaszadoo
Nyugi én minden percen újat talalok ki szívem figyelem stb
Tiszta orulet ha van kedved írj rám :)
10/13 anonim válasza:
Sose legyen nagyobb bajod az életben! Ha olyan helyzetben lennél kérdező, mint én, szerintem be is csavarodnàl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!