Nyaki nyirokcsomó műtét után?
Rosszindulatú nyaki nyirokcsomóm van ezért elfognak távolítani minden mirigyet a nyakamból még a mandulámat is.
Kérdésem az lenne, hogy ezután a műtét után mit lehet enni vagy mit nem? Gondolom majd az orvosok ott elmondják de messze van a kórház ahol műtenek és nem tudom mit vihetek és mit nem inni vagy enni.
Bár gondolom nem is fogok tudni utána enni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
1
Nem tudom máshol mi a szokás de nem nem világosítanak fel, csak a megadott időpontra be kell mennem a műtét előtt egy nappal. Sosem hívtak a műtét előtt ha így lenne nem tettem volna fel a kérdést.
Meselj már kicsit erről a betegségről
Hogyan alakult ki milyen tünetei voltak
Stb
3
Véletlen vettem észre apró pici csomó volt a jobb oldalon a nyakamnál ami hosszú ideig nem okozott panaszt, de elég nagyra nőtt látszik is egy nagy "dudor" a nyakamon. Nem fáj de sokszor voltam lázas igazából nekem ennyi volt a panasz. Azt hittem egyszerű "zsircsomó" de vettek mintát és rosszindulatú. Sokat mesélni nem tudok még az elején vagyok nemsokára műtenek utána folytatódik a további kezelések sorozata.
Hát mint írtam a kórház messze van így bemenni nem tudok rákérdezni amire szeretnék, ott van dietetikus de hozzá időpont kell. (Mindenhová)
Hívtam a kórházat annyit mondtak ahogy megvan beszélve menjek be a műtétre.
Vidéken élek és nem tudom vigyek e bármit is amit megtudok majd enni. A családom minden nap nem tud jönni hozzám sőt valószínű majd csak értem jönnek.
De mostmár mindegy majd lesz valahogy, nem viszek inkább semmit.
Amúgy mandulabol kiindulva hideget kellene enned,mint pl fagyi.
Viszont folyadek viz,ivole.
Enni inkább joghurt,ami könnyen lemegy
Vagy pl alma lereszelve,banan ilyen pepes dolgok :)
És nagyon sok erőt neked.
Nem gyanakszanak sajnos már tudják rosszindulatú a daganat.
A fejbiccentő izmon találtak egy rosszindulatú nyaki nyirokcsomót . Mindent eltávolítanak, a nyakamból. (Nyirokcsomókat, nyálmirigyet, pajzsmirigyet, mandulát) Viszek valami pépeset, olyat amit megehetek mert cukorbeteg is vagyok. Köszönöm egyébként a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!