Mennyi idö múlva gyógyul a vesemedence gyulladás?
Figyelt kérdés
Ma van egy hete hogy fáj nem is kicsit!Keddre már 40fokos lázam volt és szó szerint nem tudtam kikellni az ágyból!Este bementünk a helyi kórházban ott megállapitották hogy a fennt leirt betegségem van!Kaptam rá egy antibiotikumot amit ma vettem be az utolsót meg no-spa meg algopirynt!Lázam már nincs csak non-stop höemelkedésem jóval erösebb lettem de a veséim ugyanúgy fájnak söt egyre jobban!
Mikor múlik el?
2009. jan. 3. 20:37
1/3 anonim válasza:
szia!
en epp ma voltam a dokinal mert nekem meg felfazasom van holyag gyulladasom azt hittem hogy vesemmel van valami mert en tegnap este vereset pisiltem nem is egyszer neked is volt ilyen tuneted?
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem!A veséim és környékén fáj de folyamatossan és a gyógyszer is csak 1-2 órára csökkenti de nem múlik el akkor se!És már teljesen kész vagyok töle!:S
2009. jan. 3. 21:03
3/3 anonim válasza:
2-3 hét mire meggyógyul. sajnos ez fájdalmas. igyál sok sok teát, hogy segíts a vesédnek. ultrahang is volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!