Vérvétel után ez normális?
6 napja voltam vérvételen. Nincs semmilyen betegségem, a háziorvos szűrővizsgálatra küldött. Megvolt a vérvétel, szinte alig véreztem utána. Meg is jött még aznap az eredmény: minden értékem tartományon belül van.
Viszont ma, 6 nappal az eset után vettem észre, hogy a könyökhajlatomban egy jó fél tenyérnyi zöld folt jelent meg. Elég ijesztő. Nem fáj, nincs megduzzadva, nem érzékeny, csak látványra nagyon csúnya.
Ezzel kell valamit kezdenem? Úgy értem vissza kellene mennem holnap az orvoshoz?
Legutóbb 4 éve volt vérvételem. Akkor lila foltom lett, de az jóval kisebb kiterjedésű volt, már másnap megjelent. De az is hetekig meglátszott. Az elmúlt magától. Ez is el fog?
Valoszinuleg valamit rosszul szurtak es beverzett azert van veralafutas.
Ennel el kell multinia, de ez is hetekig fog tartani.
Értem, köszönöm.
Nekem eddig minden vérvételem ilyen bevérzéses volt. Csak most a szokásosnál is nagyobb, ezért ijedtem meg kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!